Notes spiralat A5, A6, A7 60 file

Informații suplimentare

Descriere

Bloc notes-ul spiralat este un instrument esential pentru a lua notite. Acesta este compus dintr-un set de pagini fixate la un capat cu o spirala metalica simpla.

Principalul avantaj al blocului notes spiralat este capacitatea sa de a fi deschis si inchis cu usurinta, fara a indoi sau deteriora paginile. Acest lucru ii confera o mare flexibilitate de utilizare, precum si o posibilitate mare de a personaliza notele.

Bloc notes-ul spiralat ofera o multime de optiuni, precum pagini cu patratele, linii sau fara linii. In plus, dimensiunile pot varia de la cele mai mici, potrivite pentru mersul intr-un buzunar de camasa, la cele mai mari pentru a scrie liste lungi si note mari.

Blocurile notes spiralate sunt ideale pentru diverse activitati, de la planificarea activitatilor, listarea obiectivelor si a prioritatilor, la luarea notitelor pentru scoala si munca, sau pentru a scrie idei, ganduri si amintiri. De asemenea, ele sunt un instrument util pentru desenat, schitat sau ilustrat.

Un alt avantaj este acela ca blocul notes spiralat poate fi dus oriunde cu usurinta datorita dimensiunilor sale, facandu-l practic si comod pentru a fi utilizat in diverse locuri, de la acasa, la scoala, la munca sau in timpul calatoriilor.

Format disponibil: A5, A6, A7

Numar file: 60