Carnetel rituit A5, A6, A7 60 file

Informații suplimentare

Descriere

Carnetelul rituit este, dupa cum sugereaza si numele, un mic caiet care are o serie de linii si puncte speciale imprimate pe fiecare pagina, intr-un anumit mod.

Aceste linii si puncte au rolul de a ajuta utilizatorii sa faca trei lucruri: sa scrie mai frumos si mai curat, sa organizeze informatiile pe pagina intr-un mod mai clar si mai usor de urmarit, si sa dezvolte si sa imbunatateasca abilitatile de desen si schitare.

De exemplu, folosind linii speciale, carnetelul rituit poate ajuta utilizatorii sa scrie mai drept si mai drept, sa aseze cu usurinta diacritice, sa creeze litere si cifre mai egale si multe altele. În plus, punctele speciale ajuta la crearea de desene si schite precise, fara a avea nevoie de o rigla sau alte instrumente de masurare.

In ceea ce priveste designul, carnetelul rituit vine intr-o varietate de culori si dimensiuni, astfel incat sa fie potrivit pentru orice preferinta sau necesitate. De asemenea, carnetelele sunt disponibile în diferite stiluri, inclusiv modele cu pagini albe sau semiliniare, si chiar si cu foaie de jurnal.

Format disponibil: A5, A6, A7

Numar file: 60