GOLDPAPER PROD

Suntem o companie specializată în producția de ambalaje personalizate, oferind clienților noștri soluții personalizate și eficiente pentru nevoile lor specifice.

despre noi img 1280 × 1280 px 1

Producator din 1993

Firma are ca obiect principal de activitate productia de ambalaje si productia obiectelor de papetarie din carton si hartie.

La inceput au fost produse formulare tipizate, pe parcurs asimilandu-se in productie o gama diversificata de produse astfel ca in prezent firma produce caiete scolare in gama completa , dosare, registre, pungi de cadouri si gama completa de formulare tipizate. 

De-a lungul timpului firma a cunoscut o dezvoltare ascendenta atat in ce priveste volumul desfacerii cat si cresterea numarului de personal angajat cat si a dotarii tehnice cu masini si utilaje specifice. Astfel daca la debut firma avea 3 angajati si o singura masina de tiparit astazi personalul angajat este in numar de 50. 

In ce priveste dotarea tehnica aceasta s-a perfectionat continuu, astazi firma dispunand de o gama de utilaje care permit productia in flux tehnologic a unei game diversificate de produse. 

Activitatea de desfacere s-a dezvoltat continuu diversificandu- se gama de produse vandute, firma avand desfacere nu numai in judetul Cluj ci si in judetele Bihor, Alba, Salaj, Suceava si Sibiu.

CALITATE GARANTATA

Acesta reprezinta angajamentul nostru de a oferi produse si servicii de cea mai buna calitate. Suntem foarte atenti la procesul de fabricatie si monitorizam cu atentie fiecare etapa pentru a ne asigura ca produsele si serviciile noastre sunt de calitate superioara.

PRETURI
COMPETITIVE

Preturile competitive reprezinta un element distinctiv al afacerii noastre. Ne straduim sa oferim produse si servicii de calitate la preturi accesibile si competitive pe piata, astfel incat clientii nostri sa poata beneficia de cea mai buna experienta cu noi.

SOLUTII PERSONALIZABILE

Purtam discutii detaliate cu clientii pentru a intelege exact care sunt nevoile lor si apoi concepem solutii personalizate pentru a raspunde la acestea. Acest lucru ne permite sa oferim clientilor nostri o experienta unica si sa le satisfacem pe deplin necesitatile.

Fabrica noastra

Vrei sa arunci o privire?

Avem masini specializate care realizeaza operatiuni de taiere, lipire, perforare, etichetare și ambalare a produselor.