personalizari tipizate 1280 × 1280

Personalizari tipizate

Serviciul de personalizare tipizate este un serviciu specializat care ofera clientilor o gama de optiuni pentru a-si personaliza tipizatele de care au nevoie, in mod corespunzator, fie ca este vorba despre avize, facturi, registre sau diverse rapoarte.

De exemplu, astfel de ambalaje personalize pot include designuri, culori si texte specifice, precum si imagini si logo-uri personalizate, care sa reflecte identitatea propriului brand.

Toate aceste personalizari sunt realizate de personal specializat, iar tipizatele rezultate sunt de cea mai buna calitate.

Personalizari agende, notes, dosare

Serviciul nostru de personalizari agende, notes, dosare, ofera posibilitatea de a crea produse unice si personalizate in functie de preferintele si nevoile clientilor nostri.

Putem imprima nume, logo-uri sau orice alt design dorit, astfel incat acestea sa se potriveasca perfect cu identitatea vizuala a afacerii sau cu stilul personal al utilizatorului.

Oferim o gama larga de optiuni de personalizare, de la culori si dimensiuni pana la materiale si tipuri de imprimare.

Cu ajutorul serviciului nostru, clientii pot crea produse cu adevarat unice si personalizate, care sa indeplineasca toate cerintele lor.

personalizari agende 1280 x 1280
Design fara titlu

Personalizari role pentru casele de marcat

Serviciul de personalizari role pentru casele de marcat este o modalitate excelenta de a adauga o nota suplimentara de diferentiere si de marcaj pentru companiile care folosesc aceste dispozitive pentru a-si gestiona fluxul de numerar.

Personalizarea rolelor de hartie pentru casele lor de marcat este o miscare excelenta de construire a marcii si de marketing.

In general, serviciul de personalizare de role pentru casele de marcat castiga din ce in ce mai mult teren, pe masura ce companiile incep sa exploreze cele mai bune moduri de a se diferentia de concurenta si de a-si construi mai multe valori pentru marcile lor.

Inseriere

Procedura de inseriere reprezinta un proces tehnologic avansat, care are ca obiectiv personalizarea fiecarui produs cu un numar distinctiv unic. Aceasta metoda asigura autenticitatea si siguranta produselor tale, fiind unul dintre cele mai eficiente moduri de control al distributiei unui imprimat.

Inserierea este un proces foarte util intrucat permite identificarea imprimatelor cu usurinta, indiferent unde se afla acestea. In acelasi timp, aceasta metoda impiedica falsificarea documentelor, ceea ce este crucial in multe domenii de activitate.

In plus, inserierea este folosita si pentru personalizarea documentelor, precum avize, rapoarte, facturi sau formulare. 

SL 091319 23370 34 scaled
tipar policromie

Tipar policromie 50 x 70, 61 x 86

Serviciul de tipar policromie este o solutie eficienta pentru afaceri , care doresc sa-si promoveze brandul sau sa-si sustina activitatile prin intermediul materialelor de marketing colorate si de inalta calitate.

Policromia se refera la procesul de imprimare folosind mai mult de o culoare, ceea ce ofera o gama larga de nuante si tonuri vibrante.

Acest serviciu poate produce o varietate de materiale de marketing, inclusiv pliante, brosuri, flyere, afise, cataloage si mai multe.

Imprimarea policroma poate adauga un nivel de autenticitate si profesionalism campaniilor de marketing, ceea ce duce la o mai mare rata de conversie si o crestere a afacerii.

Stantare 50/70

Oferim servicii de stantare 50/70 pe hartie sau carton, pentru a taia sau decupa cu precizie ambalajele si produsele tiparite.

Putem stanta atat printurile digitale, cat si cele offset.

Printre produsele noastre stantate se numara cutii pentru diverse produse, plicuri, pungi din hartie, carti de vizita, portcard-uri, mape de prezentare, puzzle-uri, felicitari, brosuri cu forme unice si flyere, dar si multe altele.

2072
23476 scaled

Incleiere la cald

Incleierea la cald este una dintre cele mai eficiente tehnici de lipire utilizate in industria ambalajelor.

Ea presupune incalzirea uniunei dintre doua sau mai multe straturi de material, astfel incat sa se formeze o legatura puternica si durabila.

Aceasta metoda este utilizata pentru a crea ambalaje de inalta calitate, care protejeaza continutul din interior impotriva umiditatii, temperaturilor extreme si aspectelor mecanice.

Plastifiere la rece

Serviciul de laminare sau plastifiere la rece este o metoda populara de protectie pentru documente importante.

Laminarea la rece are un nivel ridicat de rezistenta si poate proteja documentele de umiditate, murdarie si degradare. Aceasta metoda este recomandata pentru documente care sunt supuse uzurii regulate sau expuse factorilor externi.

Oferind o captusire transparenta, laminarea la rece este o modalitate excelenta de a proteja si de a mentine aspectul profesionist al documentelor. Poate fi de asemenea utilizata pentru carti de vizita si legitimatii.

In general, acest serviciu nu numai ca imbunatateste aspectul documentelor, dar ofera si o protectie de lunga durata, astfel incat documentele importante pot fi utilizate si pastrate in siguranta pentru o perioada mai lunga de timp.

certificate2