Termeni si conditii

Termeni si conditii de utilizare a site-ului goldpaper.ro

GOLDPAPER – este denumirea comerciala a S.C. GOLDPAPER PROD S.R.L. persoana juridica de nationalitate romana, cu sediul social in orasul Cluj-Napoca, Piata 1 Mai, nr. 4-5, judetul Cluj, email contact@goldpaper.ro, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului din Cluj, sub nr. J12/2923/1993, cod fiscal nr. RO4582106.

SITE – pagina web gazduita la adresa goldpaper.ro si subdomeniile acestuia, prin intermediul căruia UTILIZATORUL are acces la informații privind serviciile si produsele oferite / asigurate de către GOLDPAPER.

UTILIZATOR: reprezintă persoana care accesează SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat TERMENII SI CONDITIILE prezentului SITE, îndeplinind in acest sens toate cerințele procesului de înregistrare;

UTILIZARE ABUZIVA: reprezintă utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislației in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii GOLDPAPER.

Comanda / Cerere de oferta – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre GOLDPAPER si Cumparator prin care Cumparatorul transmite catre GOLDPAPER, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.

Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu listat pe Site, care urmeaza a fi furnizate de catre GOLDPAPER, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre GOLDPAPER si Cumparator

Continut – reprezinta toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau accesate prin utilizarea unui echipament electronic – continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre GOLDPAPER prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil – orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al GOLDPAPER, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta – informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de GOLDPAPER intr-o anumita perioada

Document – prezentele Termene si Conditii.

Comunicari Comerciale – orice tip de mesaj trimis (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/mobile push/webpush/etc.)  continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informatii cu privire la oferte sau promotii, precum si alte comunicari comerciale cum ar fi cercetari de piata si sondaje de opinie.

DOCUMENTE CONTRACTUALE

Prin inregistrarea unei Comenzi / Cereri de oferta pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care GOLDPAPER isi deruleaza operatiunile comerciale. Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a GOLDPAPER, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

Logo-ul ce apare pe acest site apartine GOLDPAPER si este interzisa folosirea acestuia, fara acordul GOLDPAPER. Nici o parte din acest website nu poate fi reprodusa, retransmisa ori stocata pe un alt site sau printr-un alt sistem electronic de inregistrare.

Accesarea site-ului de catre un utilizator se face pe propria sa raspundere. Informatiile de pe acest site va sunt oferite doar pentru scopurile dumneavoastra de informare. Aceste informatii pot contine erori tipografice, iar informatiile pot fi modificate, reactualizate si sterse fara o instiintare prealabila.

GOLDPAPER isi rezerva dreptul de a aduce in orice moment modificari continutului website-ului.

Proprietarul acestui site nu garanteaza functionarea neintrerupta si lipsita de erori a site-ului si a serverelor, dupa cum nu este raspunzator de riscurile specifice utilizarii site-urilor informatice (virusi, alte elemente sau actiuni care pot provoca daune specifice Internetului si tehnologiilor digitale).

Niciun Continut transmis catre Client, Utilizator sau Cumparator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea GOLDPAPER si/sau al angajatului/prepusului GOLDPAPER care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

RASPUNDERE

GOLDPAPER isi rezervă dreptul de a actualiza și modifica periodic Termenii si Conditiile Site-ului pentru a reflecta orice modificări ale modului si conditiilor de functionare a Site-ului sau orice modificări ale cerințelor legale.

Documentul este opozabil Clientilor / Utilizatorilor/ Cumparatorilor de la momentul afisarii in Site.  În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe Site versiunea modificată a Documentului, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestui Document.

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Te rugam sa parcurgi Politica de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

FOLOSIREA COOKIE-URILOR

Vezi Politica de utilizare a Cookie-urilor.

FORTA MAJORA

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

Rezilierea prezentului contract nu va avea nici un efect asupra obligaţiilor deja scadente între părţile contractante.