Notes cu arc simplu spiral 60 file A5, A4

Informații suplimentare

Descriere

Bloc notes-ul cu arc simplu spiral este un instrument util de scriere si organizare in viata de zi cu zi. Acesta este compus dintr-un set de pagini aliniate, presate impreuna la un capat si fixate printr-o spirala metalica simpla pe cealalta parte.

Principalul avantaj al blocului notes cu arc simplu spiral este ca poate fi deschis si inchis cu usurinta, fara a deteriora paginile sau fara a fi afectat arcul metalic. Acest lucru ofera o mare flexibilitate de utilizare, precum si o posibilitate mare de a personaliza notele in functie de nevoile si preferintele personale ale utilizatorului.

Bloc notes-ul cu arc simplu spiral este perfect pentru a tine evidenta notelor de la scoala sau la munca, a desena desene si schite, a scrie liste si a face planificari zilnice. De asemenea, poate fi folosit pentru a scrie idei, ganduri sau amintiri, fiind un instrument util de pastrare a informatiilor importante.

Mai mult decat atat, bloc notes-ul cu arc simplu spiral este usor de transportat si poate fi luat oriunde cu usurinta. Aceasta caracteristica face ca acest bloc notes sa fie ideal pentru calatoriile frecvente sau activitatile zilnice, ca mersul la birou sau la scoala.

Format disponibil: A4, A5

Numar file: 60