Registru de casa 3 autocopiativ

SKU 6422575001208 Categorie:

Informații suplimentare

Greutate 0,3 kg
EAN

6422575001208

Format

A4

Greutate hartie

55 g/mp

Material

100% celuloza

Numar file

100

Tip hartie

autocopiativa

Descriere

Registru de casa 3 autocopiativ

Registrul de casa autocopiativ este un instrument important pentru a tine evidenta fluxurilor de numerar intr-o afacere sau institutie si este perfect pentru a genera inregistrari multiple ale acelorasi tranzactii. Acesta este conceput pentru a ajuta la inregistrarea si monitorizarea tranzactiilor cu numerar, inclusiv incasarile si platile efectuate.

Registrul autocopiativ este usor de utilizat si de transportat si poate fi personalizat in functie de cerintele companiei, cu coloane pentru data, descrierea tranzactiei, suma incasata sau platita si soldul curent al casieriei.

In plus, este dotat cu foi autocopiative, ceea ce inseamna ca inregistrarea unei tranzactii va genera mai multe copii ale aceleiasi informatii, eliminand astfel nevoia de a face inregistrari suplimentare.

Documentul este util pentru a tine evidenta fluxurilor de numerar si pentru a identifica rapid problemele legate de gestionarea banilor cash. De asemenea, poate fi o modalitate eficienta de a monitoriza cheltuielile si veniturile si de a gestiona bugetul unei companii.

In concluzie, daca sunteti in cautarea unui instrument eficient pentru a gestiona tranzactiile cu numerar in cadrul companiei dumneavoastra, un registru de casa autocopiativ poate fi o solutie ideala. Este usor de utilizat, personalizabil si poate ajuta la imbunatatirea managementului si monitorizarii fluxurilor de numerar.