Registru de casa 2 autocopiativ

SKU 6422575002274 Categorie:

Informații suplimentare

Greutate 0,3 kg
EAN

6422575002274

Format

A4

Greutate hartie

55 g/mp

Material

100% celuloza

Numar file

100

Tip hartie

autocopiativa

Descriere

Registru de casa 2 autocopiativ

Registrul de casă 2 autocopiativ este o versiune îmbunătățită a Registrului de casă 2 obișnuit, care permite copierea automată a tranzacțiilor în mai multe exemplare, fără a fi nevoie să se scrie manual de fiecare dată.
Acesta este un instrument foarte util pentru orice afacere care are nevoie să păstreze mai multe copii ale tranzacțiilor financiare înregistrate.

Registrul autocopiativ conține mai multe file, fiecare dintre ele fiind formată dintr-un set de formulare de înregistrare a tranzacțiilor financiare. Fiecare formular include o zonă pentru data tranzacției, numărul de referință, descrierea tranzacției, suma încasată sau plătită și semnăturile persoanelor responsabile pentru tranzacție.

După ce o tranzacție este înregistrată în prima pagină a Registrului de casă autocopiativ, aceasta se copiază automat în paginile următoare ale registrelor, astfel încât toate copiile să conțină aceleași informații.
Documentul este foarte util pentru a avea mai multe copii ale tranzacțiilor înregistrate, astfel încât fiecare persoană responsabilă pentru gestionarea banilor să aibă o copie.

Acesta poate fi utilizat în diverse afaceri, inclusiv în magazine, restaurante, saloane de înfrumusețare și alte afaceri mici si poate ajuta la urmărirea veniturilor și cheltuielilor, la reconcilierea tranzacțiilor financiare și la asigurarea conformității cu legile și reglementările fiscale.

În concluzie, Registrul de casă autocopiativ este un instrument foarte util pentru orice afacere care are nevoie să păstreze mai multe copii ale tranzacțiilor financiare înregistrate. Acesta permite copierea automată a tranzacțiilor în mai multe exemplare, fără a fi nevoie să se scrie manual de fiecare dată.
De asemenea, documentul poate ajuta la urmărirea veniturilor și cheltuielilor, la reconcilierea tranzacțiilor financiare și la asigurarea conformității cu legile și reglementările fiscale.