Registru de casa 1 autocopiativ

SKU 6422575001185 Categorie:

Informații suplimentare

Greutate 0,3 kg
EAN

6422575001185

Format

A4

Greutate hartie

55 g/mp

Material

100% celuloza

Numar file

100

Tip hartie

autocopiativa

Descriere

Registru de casa 1 autocopiativ

Registru de casă 1 autocopiativ este un instrument eficient și practic pentru a urmări tranzacțiile financiare din cadrul unei companii sau afaceri mici.
Acest tip de registru este proiectat pentru a înregistra încasările și plățile efectuate de către companie și poate fi utilizat pentru a urmări veniturile și cheltuielile.

Documentul conține mai multe copii ale aceluiași registru, ceea ce face ca documentarea tranzacțiilor să fie ușoară și convenabilă. În timp ce o copie rămâne în registru, o altă copie poate fi utilizată pentru a fi înaintată departamentului financiar sau contabil al companiei.
Acesta este un mod eficient de a gestiona și monitoriza toate tranzacțiile financiare și de a asigura o evidență precisă a veniturilor și cheltuielilor.

Registru de casă 1 autocopiativ include informații precum data tranzacției, numărul de referință, descrierea tranzacției, suma încasată sau plătită și semnăturile persoanelor responsabile pentru tranzacție.

Produsul este indispensabil pentru orice companie sau afacere mică care are nevoie de o modalitate eficientă și precisă de a urmări tranzacțiile financiare si ajută la gestionarea banilor și la asigurarea unei evidențe precise a veniturilor și cheltuielilor.
Acesta poate fi utilizat și pentru a verifica și reconcilia tranzacțiile financiare și pentru a asigura conformitatea cu legile și reglementările fiscale.

În concluzie, Registru de casă 1 autocopiativ este un instrument esențial pentru orice companie sau afacere mică care are nevoie de o modalitate eficientă de a gestiona și monitoriza tranzacțiile financiare. Acest document poate ajuta la asigurarea unei evidențe precise a veniturilor și cheltuielilor, la gestionarea banilor și la respectarea legilor și reglementărilor fiscale.