Nota de receptie si constatare de diferente autocopiativa

SKU 6422575000980 Categorie:

Informații suplimentare

Greutate 0,3 kg
EAN

6422575000980

Format

A4

Greutate hartie

55 g/mp

Material

100% celuloza

Numar file

100

Tip hartie

autocopiativa

Descriere

Nota de receptie si constatare de diferente autocopiativa

Nota de receptie si constatare de diferente autocopiativa este o versiune a documentului standard de receptie si constatare de diferente care permite crearea de copii multiple ale documentului printr-un simplu proces de copiere prin presare.

Aceasta varianta autocopiativa a notei de receptie si constatare de diferente este utila in situatiile in care este necesar sa se creeze mai multe copii ale documentului in acelasi timp, pentru a fi distribuite in mai multe departamente sau pentru a fi pastrate ca evidenta la mai multe niveluri in cadrul unei organizatii.

Prin utilizarea unui proces de copiere prin presare, nota de receptie si constatare de diferente autocopiativa poate crea doua sau mai multe copii ale documentului fara a fi necesara utilizarea unor echipamente speciale de copiere sau de imprimare.

Acest document este important pentru procesul de aprovizionare si gestiune a stocurilor, deoarece permite o inregistrare clara si precisa a primirii marfurilor si a oricarei diferente constatate in ceea ce priveste cantitatea sau calitatea acestora.
Prin utilizarea unei versiuni autocopiative a acestui document, se asigura o mai mare eficienta in procesul de inregistrare si distribuire a informatiilor, ceea ce poate ajuta la evitarea erorilor si a intarzierilor in procesul de aprovizionare.

In concluzie, nota de receptie si constatare de diferente autocopiativa este o versiune utila a documentului standard de receptie si constatare de diferente care permite crearea de copii multiple ale documentului printr-un simplu proces de copiere prin presare.