Lista inventar orizontal 11 coloane

SKU 6422575000867 Categorie:

Informații suplimentare

Greutate 0,2 kg
EAN

6422575000867

Format

A4

Greutate hartie

54 g/mp

Material

100% celuloza

Numar file

100

Descriere

Lista inventar orizontala 11 coloane

Lista inventar orizontală cu 11 coloane este un document de evidență contabilă utilizat pentru a înregistra și monitoriza bunurile și stocurile unei organizații sau întreprinderi. Acest tip de listă este format dintr-un tabel cu 11 coloane, inclusiv numărul de inventar, denumirea bunurilor, cantitatea, prețul unitar, valoarea totală, data achiziționării, furnizorul și alte informații relevante.

Documentul poate fi utilizat în diferite domenii, cum ar fi sectorul producției, vânzărilor cu amănuntul sau orice alt domeniu care implică gestionarea stocurilor și a bunurilor. În general, această listă este mai adecvată pentru companiile cu o gamă largă de bunuri și stocuri, deoarece oferă o vedere panoramică asupra activelor și valorii acestora.

În plus, utilizarea unei liste de inventar poate ajuta la eficientizarea proceselor de management al stocurilor și poate contribui la reducerea riscului de pierdere a bunurilor sau a stocurilor. Acest document poate fi completat manual sau poate fi generat electronic, în funcție de preferințele companiei.