Foi parcurs international

SKU 6422575000812 Categorie:

Informații suplimentare

Greutate 0,2 kg
EAN

6422575000812

Format

A4

Greutate hartie

54 g/mp

Material

100% celuloza

Numar file

100

Descriere

Foi parcurs international

Foaia de parcurs international este un document obligatoriu necesar pentru transportul international de marfuri cu autovehicule rutiere. Acest document este utilizat pentru a inregistra detaliile calatoriei, precum si informatii referitoare la incarcatura transportata.

Foaia de parcurs international trebuie completata inainte de inceperea calatoriei si trebuie sa contina informatii precum numele si adresa transportatorului, numele si adresa destinatarului, locul si data emiterii documentului, numarul si tipul de inmatriculare al vehiculului, precum si detalii referitoare la marfa transportata, cum ar fi numarul de pachete, greutatea, valoarea si natura acestora.

Acest document este important pentru ca permite urmarirea traseului parcurs de autovehiculul de transport si asigura ca marfa ajunge la destinatie in siguranta si in conformitate cu cerintele legale. In plus, acesta poate fi utilizat si pentru a justifica taxele vamale sau alte taxe asociate transportului de marfuri.

Este important sa se acorde atentie completarii corecte si complete a acestui document, deoarece orice eroare sau omisiune poate duce la intarzieri sau probleme in timpul transportului. De asemenea, este important sa se pastreze acest document in arhiva, deoarece poate fi necesar pentru a confirma si verifica detaliile traseului si ale marfii transportate.

In concluzie, foaia de parcurs international este un document obligatoriu necesar pentru transportul international de marfuri cu autovehicule rutiere, care permite inregistrarea detaliilor calatoriei si a informatiilor referitoare la marfa transportata. Acest document este important pentru asigurarea unui transport sigur si conform cu cerintele legale, si trebuie completat cu atentie si pastrat in arhiva pentru a putea fi utilizat ulterior.