Foi de parcurs pentru autovehicule categoria B

SKU 6422575000805 Categorie:

Informații suplimentare

Greutate 0,2 kg
EAN

6422575000805

Format

A4

Greutate hartie

54 g/mp

Material

100% celuloza

Numar file

100

Descriere

Foi de parcurs pentru autovehicule categoria B

Foaia de parcurs pentru autovehiculele categoria B este un document care trebuie completat si pastrat de catre soferii care efectueaza transport de persoane sau marfuri cu astfel de vehicule. Acest document este necesar pentru a inregistra detaliile calatoriei si pentru a asigura respectarea prevederilor legale.

Foaia de parcurs trebuie completata inainte de inceperea calatoriei si trebuie sa contina informatii precum data si ora plecarii, data si ora sosirii, locul de plecare si destinatia, distanta parcursa si orice alte informatii relevante referitoare la calatoria efectuata. In plus, trebuie mentionat si numele si adresa proprietarului autovehiculului, precum si numele si adresa soferului.

Documentul este important pentru ca permite inregistrarea traseului parcurs si a distantei parcursa, ceea ce poate fi necesar pentru a justifica cheltuielile de combustibil sau alte cheltuieli asociate transportului. De asemenea, acesta poate fi utilizat si pentru a verifica respectarea regulilor de circulatie si a altor prevederi legale.

Este important sa se completeze cu atentie si corectitudine foaia de parcurs pentru autovehiculele categoria B, deoarece orice eroare sau omisiune poate duce la amenzi sau alte probleme.
De asemenea, este important sa se pastreze acest document pentru o perioada de timp stabilita de legislatia in vigoare, deoarece poate fi necesar pentru a verifica detaliile calatoriei efectuate.

In concluzie, foaia de parcurs pentru autovehiculele categoria B este un document important pentru inregistrarea detaliilor calatoriei si pentru asigurarea respectarii prevederilor legale. Este important sa se completeze cu atentie si sa se pastreze acest document pentru a putea fi utilizat ulterior, in caz de necesitate.