Foi de parcurs marfa A5 verzi

SKU 6422575000836 Categorie:

Informații suplimentare

Greutate 0,2 kg
EAN

6422575000836

Format

A5

Greutate hartie

54 g/mp

Material

100% celuloza

Numar file

100

Descriere

Foi de parcurs marfa A5 verzi

Foile de parcurs marfa A5 verzi sunt documente de tip comercial, care permit inregistrarea traseului si a operatiunilor legate de transportul de marfuri. Acestea sunt disponibile in format A5, fiind astfel mai compacte si usor de transportat.

Documentele sunt obligatorii pentru transportul de marfuri si permit atat soferilor, cat si autoritatilor de control, sa monitorizeze si sa verifice legalitatea transportului de marfuri, precum si respectarea legislatiei in vigoare. Aceste foi de parcurs sunt verzi, pentru a fi usor de identificat si recunoscut in cazul controalelor.

Fiecare foaie de parcurs marfa A5 verde contine informatii precum: data inceperii transportului, numarul si data facturii, numarul de inmatriculare al vehiculului, traseul parcurs, numele si adresa destinatarului, precum si semnaturile persoanelor implicate in transportul marfurilor. Aceste informatii sunt inscrise in mod clar si precis, astfel incat sa asigure o inregistrare corecta a tuturor operatiunilor legate de transportul de marfuri.