Fisa individuala de instructaj in domeniul situatiilor de urgenta

SKU 6422575001826 Categorie:

Informații suplimentare

Greutate 0,1 kg
EAN

6422575001826

Format

A5

Greutate hartie

54 g/mp

Material

100% celuloza

Numar file

8

Descriere

Fisa individuala de instructaj in domeniul situatiilor de urgenta

Fisa individuala de instructaj în domeniul situațiilor de urgență este un document important pentru instruirea și pregătirea angajaților în cazul unor situații de urgență, cum ar fi incendii, cutremure, inundații, accidente industriale, etc.

Această fisa individuala de instructaj poate fi personalizată pentru a se potrivi cu nevoile specifice ale companiei dumneavoastră și poate include informații precum procedurile de evacuare, numerele de telefon pentru serviciile de urgență, procedurile de prim ajutor și informații despre echipamentele de siguranță.

Documentul poate fi completat și actualizat de către fiecare angajat în parte, cu informații specifice referitoare la locul de muncă și la sarcinile acestuia. De asemenea, poate fi folosit pentru a urmări progresul instruirii angajaților și pentru a asigura că aceștia au primit instruirea adecvată pentru a face față situațiilor de urgență.

Fisa individuala de instructaj în domeniul situațiilor de urgență este un instrument valoros pentru protejarea angajaților și a proprietății companiei, în cazul unor situații de urgență.