Facturier A4 cu TVA autocopiativ, 3 exemplare

SKU 6422575000546 Categorie:

Informații suplimentare

Greutate 0,3 kg
EAN

6422575000546

Format

A4

Greutate hartie

55 g/mp

Material

100% celuloza

Numar file

150

Tip hartie

autocopiativa

Descriere

Facturier A4 cu TVA autocopiativ, 3 exemplare

Facturierul autocopiativ format A4 cu 3 exemplare este un instrument util pentru orice companie care emite facturi și are nevoie să păstreze o evidență precisă a acestora. Facturierul este compus din mai multe foi, fiecare având o anumită funcție.

Fiecare foaie a facturierului este alcătuită din trei părți: o parte originală și două copii. Când se completează o factură, toate cele trei părți sunt completate simultan, astfel încât toate cele trei exemplare sunt identice și conțin aceleași informații. Fiecare foaie este numerotată, astfel încât fiecare factură emisă are un număr unic.

Documentul este practic și convenabil, deoarece permite companiei să emită facturi rapid și eficient, în timp ce își păstrează o copie pentru propriile înregistrări și evidențe contabile. Acesta poate fi utilizat de companii de diferite dimensiuni și din diverse domenii, inclusiv comerțul cu amănuntul, distribuția, producția și serviciile.

În plus, facturierul autocopiativ format A4 cu 3 exemplare poate fi personalizat cu informații specifice companiei, inclusiv numele și logo-ul companiei, adresa și detaliile de contact, precum și termenii și condițiile de plată.