Dosar plic colorat pal

Categorie:

Informații suplimentare

Descriere

Un dosar plic este un tip de dosar in care filele sunt inchise la capete, prin plierea marginilor laterale spre centrul documentului, si se imbina printr-un sistem cutie-in-cutie fara capace. Acest sistem permite protejarea si transportul documentelor sau a altor obiecte mici, cum ar fi carduri de vizita, mostre sau fotografii.

Aceste tipuri de dosare se gasesc in diferite dimensiuni, culori si configuratii, oferind astfel flexibilitate si varietate de utilizare. Ele sunt ideale pentru a organiza documente sau pentru a transporta documente importante, cum ar fi actele de firma, facturile sau documentele personale.

De asemenea, datorita dimensiunilor mici si flexibilitatii, dosarele plic pot fi utilizate si pentru a pastra si a proteja mostre din diverse materiale, cum ar fi textile, tesaturi, materiale publicitare sau alte produse, pentru prezentare sau distribuire catre clienti sau parteneri.

In functie de nevoile dumneavoastra, puteti alege dosare plic colorate pal in diverse culori, pentru o mai buna identificare a continutului acestora.