Dosar medical

SKU 6422575002212 Categorie:

Informații suplimentare

Greutate 0,1 kg
EAN

6422575002212

Format

A5

Greutate hartie

54 g/mp

Material

100% celuloza

Numar file

8

Descriere

Dosar medical

Dosarul medical este un document important pentru pastrarea istoricului medical al unei persoane. Acesta contine informatii despre istoricul de sanatate al pacientului, inclusiv istoricul de boli si afectiuni, medicamente prescrise si alte tratamente,

Documentul este important in procesul de recrutare si angajare. Acesta poate fi utilizat pentru a solicita examinarea medicala a unui candidat inainte de a fi angajat la compania dumneavoastra.

Fisa de solicitare a examenului medical poate fi personalizata pentru a se potrivi cu nevoile specifice ale companiei dumneavoastra si poate include informatii precum procedurile de examinare, informatiile necesare pentru examinare, precum si informatii referitoare la confidentialitate.

Aceasta poate fi utilizata pentru a asigura ca angajatii dumneavoastra sunt sanatosi si capabili sa isi indeplineasca sarcinile la locul de munca. In plus, poate fi utilizata pentru a preveni riscurile de accidente si de imbolnavire la locul de munca.

Fisa de solicitare a examenului medical este un document valoros in procesul de recrutare si angajare, pentru a proteja angajatii si pentru a preveni probleme legate de sanatate si securitate la locul de munca.