Document cumulativ A4 vertical

SKU 6422575000508 Categorie:

Informații suplimentare

Greutate 0,2 kg
EAN

6422575000508

Format

A4

Greutate hartie

54 g/mp

Material

100% celuloza

Numar file

100

Descriere

Document cumulativ A4 vertical

Documentul cumulativ A4 vertical este un instrument util pentru a gestiona documentele importante ale afacerii într-un mod organizat și ușor de utilizat. Acesta este proiectat pentru a ajuta la consolidarea și păstrarea documentelor într-un format ordonat și ușor de citit.

Acest tip de document este disponibil în format A4 vertical, ceea ce îl face ideal pentru a păstra documente cu dimensiuni standard, cum ar fi facturi, chitanțe, contracte și alte documente importante.

Produsul este, de asemenea, un instrument comod de organizare a documentelor, deoarece include un sistem de file și divizoare, care vă permit să separați documentele pe categorii sau subiecte. Cu ajutorul lui puteti să găsiți rapid informațiile de care aveți nevoie.

Acesta poate fi utilizat atât în birou, cât și în deplasare, fiind un instrument esențial pentru orice afacere sau persoană care dorește să-și păstreze documentele în ordine.

Documentul cumulativ A4 vertical este un instrument practic și indispensabil pentru orice afacere sau persoană care are nevoie de o modalitate eficientă de a organiza și gestiona documentele importante.
Acesta poate ajuta la protejarea documentelor de deteriorare sau pierdere, la păstrarea lor în ordine și la găsirea rapidă a informațiilor de care aveți nevoie.