Document cumulativ A4 orizontal

SKU 6422575000492 Categorie:

Informații suplimentare

Greutate 0,2 kg
EAN

6422575000492

Format

A4

Greutate hartie

54 g/mp

Material

100% celuloza

Numar file

100

Descriere

Document cumulativ A4 orizontal

Documentul cumulativ A4 orizontal este un instrument de organizare foarte util pentru a gestiona documentele importante ale afacerii. Acesta este proiectat pentru a ajuta la consolidarea și păstrarea documentelor într-un format ordonat și ușor de citit.

Acest tip de document este disponibil în format A4 orizontal, ceea ce îl face ideal pentru a păstra documente cu dimensiuni standard, cum ar fi facturi, chitanțe, contracte și alte documente importante.

Documentul orizontal este, de asemenea, un instrument comod de organizare a documentelor, deoarece include un sistem de file și divizoare, care vă permit să separați documentele pe categorii sau subiecte. Din acest motiv, produsul este ușor de utilizat și va ajuta să găsiți rapid informațiile de care aveți nevoie.

În general, documentul cumulativ A4 orizontal este un instrument practic și indispensabil pentru orice afacere sau persoană care are nevoie de o modalitate eficientă de a organiza și gestiona documentele importante. Acesta poate ajuta la protejarea documentelor de deteriorare sau pierdere, la păstrarea lor în ordine și la găsirea rapidă a informațiilor de care aveți nevoie.

Documentul cumulativ este formular tipizat comun, fara regim special.