Condica de prezenta A4

SKU 6422575000409 Categorie:

Informații suplimentare

Greutate 0,15 kg
EAN

6422575000409

Format

A4

Greutate hartie

54 g/mp

Material

100% celuloza

Numar file

100

Descriere

Condica de prezenta A4

Condica de prezenta A4 este un instrument important pentru gestionarea eficienta a prezentei angajatilor intr-o companie. Aceasta este conceputa pentru a ajuta la monitorizarea si inregistrarea orelelor de lucru ale angajatilor, astfel incat sa se poata tine evidenta si a asigura plata corecta a salariilor.

Condica este proiectata pentru a fi usoara de utilizat si de transportat. Aceasta poate fi personalizata in functie de cerintele companiei, cu coloane pentru data, ora de sosire, ora de plecare si semnatura angajatului.

Acest document este util pentru a evita erorile de inregistrare a prezentei, precum si pentru a detecta problemele legate de prezenta angajatilor intr-un stadiu incipient. De asemenea, poate fi o modalitate eficienta de a monitoriza absentele si intarzierile angajatilor, ceea ce poate ajuta la imbunatatirea performantei si productivitatii companiei.

In concluzie, daca sunteti in cautarea unui instrument eficient pentru gestionarea prezentei angajatilor, o condica de prezenta A4 poate fi o solutie ideala. Este usor de utilizat, personalizabil si poate ajuta la imbunatatirea performantei si productivitatii companiei dumneavoastra.