CMR pentru transportul marfurilor in trafic national

SKU 6422575000287 Categorie:

Informații suplimentare

Greutate 0,2 kg
EAN

6422575000287

Format

A4

Greutate hartie

55 g/mp

Material

100% celuloza

Numar file

99

Tip hartie

autocopiativa

Descriere

CMR pentru transportul marfurilor in trafic national

CMR (Convenția privind contractul de transport internațional de mărfuri pe șosele) este un document legal folosit pentru transportul internațional de mărfuri pe șosele. În cazul transportului de mărfuri în trafic național, se utilizează CMR-ul pentru transportul internațional de mărfuri pe teritoriul unui singur stat.

Acest document este esențial pentru transportul de mărfuri în condiții sigure și eficiente. CMR-ul pentru transportul de mărfuri în trafic național include informații detaliate despre mărfuri, cum ar fi numărul de colete, greutatea, dimensiunile și valoarea acestora.

De asemenea, CMR-ul include informații despre transportator, cum ar fi numele și adresa acestuia, precum și informații despre expeditor și destinatar.

Documentul este semnat de către transportator și de către expeditor sau destinatar și servește ca dovadă a contractului de transport, precum și a livrării mărfurilor. Acesta ajută la prevenirea pierderii sau deteriorării mărfurilor și la protejarea intereselor tuturor părților implicate în transportul mărfurilor.

În concluzie, CMR-ul pentru transportul de mărfuri în trafic național este un document legal esențial pentru transportul de mărfuri în condiții sigure și eficiente. Acesta include informații detaliate despre mărfuri, transportator, expeditor și destinatar și servește ca dovadă a contractului de transport și a livrării mărfurilor.