CMR international

SKU 6422575002366 Categorie:

Informații suplimentare

Greutate 0,2 kg
EAN

6422575002366

Format

A4

Greutate hartie

55 g/mp

Material

100% celuloza

Numar file

125

Tip hartie

autocopiativa

Descriere

CMR international

CMR-ul (Convenția privind contractul de transport internațional de mărfuri pe șosele) este un document legal esențial utilizat pentru transportul internațional de mărfuri pe șosele. Acesta este utilizat în mod obișnuit pentru transportul de mărfuri în Europa și în alte regiuni ale lumii.

CMR-ul internațional pentru transportul de mărfuri include informații detaliate despre mărfuri, cum ar fi numărul de colete, greutatea, dimensiunile și valoarea acestora. De asemenea, acesta include informații despre transportator, cum ar fi numele și adresa acestuia, precum și informații despre expeditor și destinatar.

Documentul este semnat de către toate părțile implicate în transportul mărfurilor și servește ca dovadă a contractului de transport și a livrării mărfurilor.

Acesta este esențial pentru transportul de mărfuri în condiții sigure și eficiente. CMR-ul ajută la prevenirea pierderii sau deteriorării mărfurilor și la protejarea intereselor tuturor părților implicate în transportul mărfurilor.
De asemenea, acesta poate fi folosit pentru a facilita formalitățile vamale și pentru a stabili responsabilitățile în caz de daune sau pierderi.

CMR-ul internațional pentru transportul de mărfuri este un document standardizat și recunoscut la nivel internațional, ceea ce îl face un instrument esențial pentru transportatorii și exportatorii care operează pe piețele internaționale. Acesta este utilizat în mod obișnuit în Europa și în alte regiuni ale lumii pentru a asigura un transport sigur și eficient al mărfurilor.

În concluzie, CMR-ul internațional pentru transportul de mărfuri este un document legal esențial pentru transportul internațional de mărfuri pe șosele. Acesta include informații detaliate despre mărfuri și despre toate părțile implicate în transport, servind ca dovadă a contractului de transport și a livrării mărfurilor.