Carte de imobil

SKU 6422575003288 Categorie:

Informații suplimentare

Greutate 0,25 kg
EAN

6422575003288

Format

A5

Greutate hartie

60 g/mp

Material

100% celuloza

Numar file

100

Descriere

Carte de imobil

Cartea de imobil este un document important care contine informatii despre proprietatea imobiliara, precum si despre istoricul acesteia. Acesta poate fi utilizat de proprietarii de imobile sau de administratorii acestora pentru a inregistra diverse aspecte legate de proprietate, cum ar fi reparatii si intretinere, inchirieri sau vanzari.

Cartea de imobil poate contine informatii precum data constructiei imobilului, detalii despre proprietarul sau proprietarii anteriori, precum si informatii despre inchirieri anterioare sau vanzari. De asemenea, acesta poate fi folosit pentru a inregistra toate reparatiile si intretinerea efectuate la imobil, precum si pentru a tine o evidenta a facturilor si cheltuielilor asociate.

In plus, cartea de imobil poate fi util si in situatii legale, cum ar fi in cazul vanzarii sau inchirierii imobilului, pentru a oferi informatii detaliate si exacte despre proprietate. De asemenea, acesta poate fi folosit si pentru a monitoriza taxele si impozitele asociate cu proprietatea, precum si pentru a pastra evidenta asigurarilor.

Cartea de imobil este un instrument important pentru proprietarii de imobile si poate fi util in gestionarea proprietatii, atat pentru scopuri personale, cat si pentru scopuri legale si fiscale.