Borderou de achizitie A4 autocopiativ

SKU 6422575002922 Categorie:

Informații suplimentare

Greutate 0,25 kg
EAN

6422575002922

Format

A4

Greutate hartie

55 g/mp

Material

100% celuloza

Numar file

100

Tip hartie

autocopiativa

Descriere

Borderou de achizitie A4 autocopiativ

Borderoul de achiziție A4 autocopiativ este un instrument util pentru a gestiona eficient procesul de achiziție a produselor și serviciilor. Formatul A4 îl face ușor de utilizat și de stocat, iar natura autocopiativă a formularului permite crearea de copii precise și clare ale borderoului.

Acesta este perfect pentru a urmări comenzile și achizițiile efectuate de către companie. Fiecare formular are o serie de rubrici, precum denumirea produselor, cantitatea comandată, prețul unitar, costul total și informații despre furnizor. Acestea permit o evidență precisă și completă a achizițiilor și a costurilor aferente.

De asemenea, autocopia permite ca mai multe copii ale borderoului să fie create simultan, pentru a fi distribuite la diferite departamente ale companiei sau pentru a fi păstrate ca documente de arhivă.

În concluzie, borderoul de achiziție A4 autocopiativ este o unealtă esențială pentru orice companie care dorește să își optimizeze procesul de achiziție și să păstreze o evidență precisă și completă a cheltuielilor.