Aviz de insotire a marfii A5

SKU 6422575000034 Categorie:

Informații suplimentare

Greutate 0,15 kg
EAN

6422575000034

Format

A5

Greutate hartie

55 g/mp

Material

100% celuloza

Numar file

150

Tip hartie

autocopiativa

Descriere

Aviz de insotire a marfii A5

Avizul de insotire a marfii este un document obligatoriu care insoteste marfurile in timpul transportului si care contine informatii esentiale despre acestea. Acesta ofera informatii importante atat pentru expeditorul cat si pentru destinatarul marfii, precum si pentru transportatorul care efectueaza transportul.

Avizul contine informatii precum numele si adresa expeditorului si destinatarului, datele de identificare ale marfii (greutate, dimensiuni, cantitate), data si ora expeditiei, precum si orice alte informatii relevante pentru livrarea si primirea marfii. In plus, acesta poate fi insotit de alte documente necesare pentru transportul marfii, precum facturi sau declaratii vamale.

Documentul este important pentru ca ajuta la asigurarea unei livrari sigure si eficiente a marfii, evitand erorile si intarzierile in timpul transportului. Prin utilizarea acestuia, se poate verifica daca marfa transportata coincide cu cea mentionata in documente, iar in cazul in care apar diferente, acestea pot fi semnalate imediat si rezolvate rapid.

Avizul de insotire a marfii este obligatoriu pentru toate transporturile de marfa si trebuie sa fie intotdeauna disponibil la bordul vehiculului care efectueaza transportul, pentru a fi prezentat autoritatilor de control, in cazul in care este necesar.